Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس اتحادیه تهیه کنندگان فتوکپی، اوزالید و پلی کپی و تحریرات و طلق پرس کشور گفت: برای خرید لوازم التحریر و دفاتر درسی مورد نیاز یک دانش آموز مقطع دبستان یا دبیرستان ۱۰۰ هزار تومان کافی است.

داود دهخدا در گفت و گو با خبرنگار ایمنا، با اشاره به آماده شدن خانواده ها برای بازگشایی مدارس در مهرماه امسال، اظهار کرد: قدرت خرید خانواده های ایرانی برای تهیه لوازم التحریر مورد نیاز دانش آموزان کاهش یافته و همین امر موجب پایین آمدن میزان خرید مردم نسبت به سال گذشته شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: نوسانات نرخ ارزهای شاخص همچون دلار تاثیر چندانی بر بازار لوازم التحریر نداشته و خوشبختانه قیمت ها در این بازار تحت تاثیر افزایش نرخ دلار قرار نگرفته است. افزایش نرخ دلار می توانست بر قیمت دفاتر دانش آموزان تاثیر بگذارد اما عرضه دولتی دفاتر و اختصاص ارز دولتی به قیمت گذاری آن باعث شد تا افزایش قیمت ها نسبت به سال گذشته در حد ناچیز باشد.

رئیس اتحادیه تهیه کنندگان فتوکپی، اوزالید و پلی کپی و تحریرات و طلق پرس کشور با بیان اینکه لوازم التحریر کشور های اروپایی در بازار ایران وجود ندارد، خاطر نشان کرد: در بازار ایران تنها لوازم التحریر خارجی از کشور چین است که البته موضوع تازه ای نیست و هر سال فروشندگان و خریداران با این معضل روبرو بوده است. قیمت لوازم التحریر چینی نیز همچون لوازم التحریر ایرانی، افزایش چندانی نسبت به سال گذشته نداشته و ثبات نسبی را تجربه کرده است.

دهخدا اضافه کرد: به رغم وجود سلیقه های مختلف در بازار لوازم التحریر و حساسیت دانش آموزان در این مورد، مردم استقبال بیشتری از دفاتر دولتی داشته، البته قیمت دفاتر دولتی نیز نسبت به سال گذشته افزایش داشته است.

کد خبر 388386

منبع: ایمنا

کلیدواژه: لوازم التحریر دفترچه يادداشت دانش آموزان بازار زنگ بازگشایی مدارس شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۰۳۷۰۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ۱۰ درصدی نرخ چاقی در دانش‌آموزان/ جلوگیری از کم تحرکی دانش‌آموزان با مسابقات مادر دختری، پدر پسری

صادق ستاری فرد، معاون تربیت بدنی و سلامت وزارت آموزش و پرورش در گفت و گو با باشگاه خبرنگاران جوان گفت: فقر حرکتی دانش‌آموزان یکی از مهم‌ترین معضلات ما است.

وی با بیان این که سبک زندگی، رژیم غذایی، فعالیت و بازی دانش‌آموزان و خانواده‌هایشان با شیوع بیماری کرونا تغییر کرده است؛ افزود: نرخ چاقی دانش‌آموزان ۱۰ درصد افزایش یافته و به ۳۳ درصد رسیده؛ به گونه‌ای که از هر ۳ دانش آموز یک دانش آموز با معضل چاقی و اضافه وزن مواجه است.

ستاری فرد با اشاره به این‌که آمار مذکور نگران کننده است؛ تصریح کرد: بخشی از مشکلات چاقی به مدرسه، بخشی به خانواده و بخشی به نظام اجتماعی، فرهنگی و سلامت کشور مربوط است.

او ادامه داد: فقر حرکتی دانش‌آموزان، چاقی و ضعف قوای جسمانی دانش‌آموزان مسئله‌ای ملی است که باید تمام ارگان‌ها، دستگاه‌ها و مردم برای رفع این مشکلات به وزارت آموزش و پرورش کمک کنند.

وی افزود: آینده کشور به دست دانش‌آموزان امروز است؛ در همین راستا نیازمند عزم و برنامه ملی هستیم که باید چیده و به آن عمل شود.

او ادامه داد: ما به سهم خود کیفیت بخشی درس تربیت بدنی  و فعالیت دانش‌آموزان در خارج از ساعات آموزشی اوقات فراغت و مسابقات جشنواره‌ها را دنبال می‌کنیم.

معاون تربیت بدنی وزارت آموزش و پرورش با بیان این که بازهای مجازی و رایانه‌ای رقیب تحرک و ورزش دانش آموزان شده است؛ تصریح کرد: ما برای جلوگیری از کم تحرکی دانش‌آموزان مسابقات ورزشی مادر دختری، پدر پسری برگزار کرده‌ایم.

به گفته ستاری فرد، اگر دانش‌آموز به لحاظ سلامت جسمی و روحی در موقعیت مناسب نباشد، یادگیری مناسبی نخواهد داشت؛ به همین دلیل دانش‌آموزان باید در ساحت‌های علمی و جسمی تقویت شوند.

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی آموزش و پرورش

دیگر خبرها

  • پیش‌بینی جالب درباره قیمت طلا در هفته آینده
  • قیمت نیسان سانی در بازار، قدیمی‌ترین خودرو وارداتی
  • پایان رنج بیش از ۱۰۰ دانش‌آموز عشایر/ حوزه‌های امتحان کهگیلویه و بویراحمد افزایش یافت
  • پایان رنج بیش از ۱۰۰ دانش‌آموز عشایری/ حوزه‌های امتحان کهگیلویه و بویراحمد افزایش یافت
  • برخورد قانونی با معلم بلاگرها در مدارس دولتی و غیردولتی
  • طلا و سکه چه قیمت‌هایی را تجربه می‌کنند؟
  • نرخ‌گذاری دلار کانال‌های تلگرامی در روز تعطیل/ خرید و فروشی نیست
  • نرخ خرید در بازار مسکن؛ قطب سرمایه گذاری ملک در منطقه ۲۰ تهران
  • افزایش ۱۰ درصدی نرخ چاقی در دانش‌آموزان/ جلوگیری از کم تحرکی دانش‌آموزان با مسابقات مادر دختری، پدر پسری
  • آموزش: نکات مهمی که قبل از خرید دستگاه‌های الکترونیکی دست دوم باید بدانید